Ismerj meg minket!

Takács Lilla & Takács Lola – két testvér, közös vállalkozás

Millarosa Team
Millarosa
Millarosa ékszerek

Lilla

10 év szépségiparban és azon belül az esküvői szférában eltöltött évek során született meg a menyasszonyi ékszerekkel kapcsolatos elképzelés, a Millarosa márka. Lola megálmodta, hisz ő kettőnk közül, akinek mindig van egy új ötlete, én pedig a háttere vagyok (egyenlőre 2 kicsi mellett családanyaként), aki az adminisztrációért, számlázásért, határidőért felelős. Mindketten másban vagyunk jók, épp ezért tudjuk kiegészíteni egymást. Lola aprólékos, precíz, letisztult, kézzel egyedileg megmunkált virágai, hajékszerei, fülbevalói utánozhatatlanok.
A céljaink viszont egyek; a hazai piacon egyedüliként maradni a sajátos típusú Millarosa virágformával és ékszerekkel.

Millarosa ékszerek

Lola

Már jó néhány éve kifejezetten az esküvői frizurák világában alkotok; több száz menyasszony fordult már meg az évek során üzletemben és készíthettem el számukra a Nagy napi frizurájukat.
Régi álmunk volt nővéremmel, Lillával, hogy szolgáltatásunkat a folyamatos és nagy igényre való tekintettel menyasszonyi hajékszerek készítésére és forgalmazására is bővítsük. Nála jobb társam nem is lehetne, hisz mindketten imádunk alkotni, inspirálódni, mindig valami újat, valami különlegeset létrehozni.

Millarosa

A Márkáról

Millarosa ékszereinket az egyszerűség és a természetesség ihlette; saját készítésű virágaink egyediek, nincs két egyforma köztük, akárcsak a valóságban.

A szirmok aprólékos munkával, minőségi alapanyagból és különleges eszközökkel készülnek, végtelenül nagy odaadással. Törekszünk alkotásainkkal a tökéletlen szépséget tükrözni, megjelenésükbe lágy finomságot, természetességet csempészni. A kész, könnyed elemeket gyöngyökkel, kristályokkal egészítjük ki, melyek ragyogóan kiemelik virágaink esztétikumát; így válnak teljessé, harmonikussá díszeink, melyek egyszerre klasszikusak, elegánsak és romantikusak…

Különböző méretű, színű és formájú virágokkal, hajékszerekkel készülünk Nektek, hogy könnyebben rátaláljatok arra, amely ékes dísze lehet a menyasszonyi frizurátoknak. Virág-ágak, füzérek, koszorúk és hajpántok, fésűs és hajtű díszek… semmi sem szabhat határt.

Millarosa védjegy

Védjegy

Millarosa törvényesen bejegyzett Szellemi Tulajon és márkanév, mely jogi védelmet biztosít olyan esetekben, ahol Millarosa megnevezéssel vagy a Millarosa logó felhasználásával más forgalmaz hajékszereket és egyéb kiegészítőket.

Továbbá a saját tervezésű és kivitelezésű termékeink szerzői jogvédelem alá esnek, így másolásuk törvénybe ütközik.

Amennyiben tudomásunkra jut a termékeink és/vagy a Millarosa márkanév, logó másolása, úgy minden esetben megtesszük a megfelelő jogi lépéseket.